flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома товариства з обмеженою відповідальністю “Люкс Транзит Д-С” (Донецька обл., м. Макіївка) у справі № 908/382/15-г

13 лютого 2018, 09:10

До відома товариства з обмеженою відповідальністю “Люкс Транзит Д-С”

 

(Донецька обл., м. Макіївка) у справі № 908/382/15-г

 

Суть: ухвала у справі № 908/382/15-г:

 

Суддя Носівець В.В., розглянувши матеріали заяви товариства з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Довіра та Гарантія” про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 908/382/15-г 

за позовом: публічного акціонерного товариства “Кредобанк” (м. Львів)

до відповідача: товариства з обмеженою відповідальністю “Люкс Транзит Д-С” (Донецька обл., м. Макіївка)

про стягнення 25550,43 грн.

 

заінтересована особа: товариство з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Довіра та Гарантія” (м. Київ)

орган примусового виконання: Гірницький відділ державної виконавчої служби                          міста Макіївка Головного територіального управління юстиції у Донецькій області (Донецька обл., м. Лиман)

 

УХВАЛА від 12.02.2018.

 

Керуючись ст.ст. 114, 176, 234, 235, 334 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

                                                                       УХВАЛИВ:

 

  1. Прийняти заву товариства з обмеженою відповідальністю “Фінансова компанія “Довіра і Гарантія” про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 908/382/15-г до рзгляду.
  2. Заяву призначити до розгляду на 21.02.2018 о/об 14 год. 30 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду за адресою: м. Запоріжжя, вулиця Гетьманська, 4, корпус ІІ, зал № 215.

Електронна адреса господарського суду Запорізької області: inbох@zp.arbitr.gov.ua,  телефон інформаційного центру суду: (061) 224-08-88.

Отримати інформацію по справі можливо в Єдиному державному реєстрі судових рішень на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://court.gov.ua/sud5009/.

  1. Запропонувати ТОВ “Фінансова компанія “Довіра та Гарантія” надати письмове нормативне і документальне обґрунтування заяви, оригінали документів, доданих до заяви – суду для огляду, докази повідомлення Позичальника про здійснене відступлення прав вимоги згідно з умовами п. 7.9 договору факторингу від 17.10.2017 (оригінал – для огляду, належним чином засвідчену копію – до матеріалів справи); забезпечити явку повноважного представника у судове засідання.
  2. Запропонувати сторонам у справі та органу примусового виконання надати письмове пояснення по суті заяви.
  3. Звернути увагу сторін, заінтересованої особи та органу виконання на обмеженість строку розгляду заяви визначеним ст. 334 ГПК України 10-денним строком та можливість надання пояснень та доказів на електронну адресу суду.
  4. Явку в судове засідання уповноважених представників учасників справи визнати обов’язковою.

При направленні в судове засідання уповноважених представників учасників справи, останнім мати при собі відповідно до ст. 60 ГПК України документи, що підтверджують їх повноваження (довіреність, ордер тощо).

Усі процесуальні документи у справі: заяви, клопотання, заперечення проти заяв і клопотань, відзиви на позовну заяву, відповідь на відзив, пояснення, заперечення (ст.ст. 42, 46, 161, 165-170 ГПК України) та інші витребувані судом документи необхідно подавати завчасно до судового засідання через службу діловодства суду. Якщо документи подаються учасниками справи до суду або надсилаються іншим учасникам справи в електронній формі, такі документи скріплюються електронним цифровим підписом учасника справи (його представника). Згідно Інструкції з діловодства в господарських судах України, затвердженої Наказом Державної судової адміністрації України 20.02.2013 № 28, п. 1.5.17 документи, отримані електронною поштою без електронного цифрового підпису або каналами факсимільного зв'язку, не належать до офіційних. У разі надсилання електронних документів без електронного цифрового підпису та факсограм необхідно надсилати також оригінал документа в паперовій формі. Копії документів засвідчуються відповідно до вимог пункту 5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003), затвердженої наказом Держспоживстандарту України від 07.04.2003 № 55, згідно з яким відмітка про засвідчення копії документа складається зі слів: “Згідно з оригіналом”, назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.

Копію даної ухвали направити сторонам у справі, заінтересованій особі та органу виконання.

Відповідача, у зв’язку з неможливістю здійснити повідомлення про час та місце судового розгляду (учасник судового процесу знаходиться на території проведення АТО), інформувати про дату, час та місце судового засідання шляхом розміщення на сторінці суду (у розділі “Новини та події суду”) офіційного веб-порталу “Судова влада в Україні” в мережі Інтернет.

 

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

Ухвалу підписано 12.02.2018

 

 

                 Суддя                                                                                                                      В.В. Носівець