flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників процесу!

29 серпня 2018, 14:27

 10 вересня 2018 року закінчується встановлений Державною казначейською службою України граничний термін перехідного періоду функціонування централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів.

Протягом зазначеного періоду, з метою запобігання втрат бюджету, залишались активними раніше відкриті на балансі Головних управлінь Казначейства в областях та м. Києві рахунки для зарахування податків, зборів, платежів.

З 11 вересня 2018 року діють виключно нові реквізити рахунків для сплати податків, зборів, платежів!

Звертаємо вашу увагу, що у випадку сплати судового збору, штрафу на рахунки, які діяли до 02 липня 2018 року, кошти не будуть зараховуватись до бюджету, а будуть повертатись платнику, як нез’ясовані надходження.

З огляду на викладене, повторно наголошуємо платникам судового збору, штрафу (як засобу процесуального примусу) на необхідності використання нових реквізитів рахунків з метою уникнення ситуацій повернення коштів, як нез’ясованих платежів.

Нагадуємо, що на сайті суду в розділі «Громадянам», а також в приміщенні господарського суду Запорізької області на дошці оголошень розміщено нові реквізити рахунків для сплати судового збору, штрафу при зверненні до господарського суду Запорізької області.