flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд закрив провадження у справі про банкрутство Запорізького державного підприємства «Кремнійполімер»

24 січня 2019, 12:13

Прес-реліз

  Господарським судом Запорізької області 23 січня 2019 року прийнято рішення про закриття провадження в справі про банкрутство Запорізького державного підприємства «Кремнійполімер» у справі  № 12/58/09.

З 02 березня 2009 року в провадженні господарського суду Запорізької області перебувала справа №12/58/09 про визнання Запорізького державного підприємства «Кремнійполімер»  - банкрутом.

Постановою господарського суду Запорізької області від 30 листопада 2016 року припинено процедуру санації Запорізького державного підприємства «Кремнійполімер» та повноваження керуючого санацією, визнано Запорізьке державне підприємство «Кремнійполімер» банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру.

На стадії ліквідації до суду від Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України надійшла заява про закриття провадження у справі № 12/58/09 про банкрутство Запорізького державного підприємства «Кремнійполімер», яка обґрунтована прийняттям рішення Фондом державного майна України про приватизацію Запорізького державного підприємства «Кремнійполімер».

Ухвалою господарського суду Запорізької області від 23 січня 2019 року в справі №12/58/09 задоволено заяву Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України про припинення провадження у справі про банкрутство та закрито провадження по справі про банкрутство Запорізького Державного підприємства «Кремнійполімер», скасовано мораторій на задоволення вимог кредиторів, припинено процедуру ліквідації та повноваження ліквідатора, зобов’язано ліквідатора, чиї обов’язки припинено, виконувати обов’язки керівника Запорізького державного підприємства «Кремнійполімер» до призначення керівника у встановленому Законом порядку.

Крім того, запропоновано кредиторам у справі про банкрутство, звернутись до суду з відповідними заявами щодо повернення виконавчих документів.

 

За повідомленням прес-служби суду