flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошуємо на День відкритих дверей

18 квітня 2019, 14:42

19 квітня 2019 року з метою налагодження ефективної комунікації з суспільством, шляхом підвищення обізнаності учнівської молоді з судовими правилами та процедурами та створення об’єктивного уявлення про роботу суду, покращення взаємодії між судом та громадськістю, підвищення довіри до судової системи в господарському суді Запорізької області відбудеться День відкритих дверей.

До суду завітають учні 11 класу Запорізького навчально-виховного комплексу №90. В ході заходу маємо на меті не лише показати щоденну роботу суду, починаючи з реєстрації процесуальних документів, їх подальшого проходження в суді, закінчуючи розглядом справи та її передачею до архіву суду, а й познайомити учнів з безпосередніми представника Феміди. Хтозна, можливо саме цей візит стане вирішальним для майбутніх абітурієнтів при виборі професії  та життєвого шляху?

З нетерпінням чекаємо на майбутніх молодих, перспективних та талановитих правників - учнів, яким цікаве щоденне функціонування такого складного «організму», як суд.

Двері господарського суду Запорізької області завжди відкриті для Вас!

 

За повідомленням прес-служби суду