flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Давайте подаруємо дітям радість!

14 травня 2019, 12:24

Кожен з нас в круговороті життєвих подій, переймаючись роботою та власними справами не завжди помічає людей, що особливо гостро відчувають нестачу турботи та уваги, любові та ніжності.  Однак, бажання зробити щось зовсім незначне, але можливо приємне для іншої людини, присутнє в кожного з нас, незалежно від роду занять. Особливо  гострим це бажання стає тоді, коли знаєш, бачиш, чуєш про потреби підростаючого покоління, позбавленого батьківського піклування.

Колектив господарського суду Запорізької області вже третій рік поспіль намагається зробити свій маленький внесок в покращення життя дітей. Цього разу ми стали причиною посмішок на обличчях вихованців Комунального закладу «Бердянська загальноосвітня школа інтернат 1-3ступенів»  Запорізької обласної ради.

Зусиллями працівників апарату суду для закладу було придбано побутову техніку. Справа незначна, однак, як повідомила нам директор закладу Галина Мечова, діти були дуже задоволені отриманими дарунками, а що може бути краще за непідкупну дитячу посмішку? Відповідь очевидна – вона безцінна!

То ж  ми дуже раді, що змогли бодай на мить привнести радість в дитяче життя.